Intra Aerosol spray

Intra Aerosol is een natuurlijk product op basis van etherische oliën en helpt de dieren overmatigeslijmvorming in de ademhalingswegen te verminderen of te voorkomen. Op deze manier stimuleert Intra Aerosol de opname van zuurstof en voer. Intra Aerosol kan gebruikt worden bij hitte, stress of bij het voorkomen van entreacties.
€ 15,13 € 12,50
Product ID
3544

Intra Aerosol is een natuurlijk product op basis van etherische oliën en helpt de dieren overmatigeslijmvorming in de ademhalingswegen te verminderen of te voorkomen. Op deze manier stimuleert Intra Aerosol de opname van zuurstof en voer. Intra Aerosol kan gebruikt worden bij hitte, stress of bij het voorkomen van entreacties.

Verminder of voorkom luchtwegproblemen!

Ademhalingsproblemen worden vaak veroorzaakt door de vorming van overmatig slijm in de ademhalingswegen. Hierdoor komt het dier zuurstof tekort, wat resulteerd in het verkrijgen van minder energie met alle gevolgen van dien. Daarnaast vormt het slijm een voedingsbodem waar allerlei ongewenste micro-organismen zich in kunnen ontwikkelen. Hierdoor kunnen allerlei luchtweginfecties ontstaan met als gevolg verminderde resultaten door verminderde water- en voeropname en verminderde vitaliteit.

Toelichting op gebruik

Voor gebruik de bus goed schudden. Spray een paar seconden in de open lucht van de huisvesting tot maximaal 3 x per dag. 

Let op: Spray niet in de ogen van mens of dier.


  • Diersoort: Rund, varken, paard, schaap, pluimvee
  • Wachttijd: Geen
  • Omdoos: 12
Meer informatie
Naam artikel Intra Aerosol spray
Verwachte levertijd indien voorradig Direct leverbaar, ca. 1 a 2 werkdagen
Verzendcode (VC) Pakket
Merk Intracare
Staat Nieuw
Eenheid 500 ml
Gewicht (kg) 0.38
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intra Aerosol spray
Uw waardering