Opslagruimte en bedrijfsruimte te huur

Opslagruimte en bedrijfsruimte te huur

BEDRIJFSRUIMTE EN/OF KANTOORRUIMTE TE HUUR

Beschikbaar: moderne bedrijfshal met entresol en buitenterrein en/of representatieve ontvangst- en kantoorruimtes.

Op de mooiste en meest centrale locatie van Zuid-Limburg. Dicht bij Maastricht, Valkenburg a/d Geul, Heuvelland, Aken, Luik én Vlaanderen. Voor de vooruitstrevende entrepreneur die op zoek is naar uitstraling, exposure, groei en potentie. Opslagruimte, ruime gebruiksmogelijkheden, functioneel buitenterrein, goede beveiliging, representatieve entree en professionele kantoorruimte.

Alles in één. Pal naast de Rijksweg Maastricht-Aken. Premium zichtbaarheid, dé A-locatie met karakter. Talloze particuliere en zakelijke passanten. Toe aan een nieuwe fase? De volgende uitdaging voor uw onderneming? Aarzel niet, klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende fysieke of virtuele bezichtiging. Of stuur een whatsapp bericht.

 
 

Locatie

Op een absolute A-locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland bevindt zich Fremme39 - Business Center Margraten. Dit multifunctionele bedrijfsgebouw kenmerkt zich door een eigentijdse architectuur en springt eruit door o.a. red cedar gevelbekleding, fraaie tuininrichting en een waterpartij. Het gebouw beschikt over professionele werkruimtes met moderne voorzieningen voor een ideale werksituatie en succesvolle toekomst.

Strategische ligging

Op een zichtlocatie, 50 m van de doorgaande weg Maastricht-Vaals-Aken. Zeer centrale ligging bij de entree van het ca. 34 ha. grote bedrijventerrein Aan de Fremme in Margraten. Het herbergt vele bedrijven in uiteenlopende sectoren, waaronder bouw, constructie, industrie, automotive, land- en tuinbouw, IT, leisure, infra, milieu en groenvoorziening. Waar technologie en kennisindustrie samengaan met hoogwaardige maakindustrie. Op bedrijventerrein Aan de Fremme vinden bedrijven elkaar en zorgen synergievoordelen voor een economisch sterke regio.

Omschrijving

Moderne bedrijfshal 14.65 x 19.65m (ca. 288 m²), ook uitstekend voor opslagdoeleinden geschikt. Gezamenlijk, of afzonderlijk tevens 2 kantoren elk à ca. 20 m². Eigen toilet en douche, gedeelde kantine en buitenruimte voor het parkeren van ca. 7 auto's. Direct naast het pand zijn een ruim aantal openbare parkeerplaatsen. Op de eerste verdieping van de bedrijfshal bevinden zich 2 entresols totaal ca. 118 m².

Entree met receptie en aansluitend de gedeelde kantine. Toegang tot beide kantoren op de begane grond van elk ca. 4.5 x 4.5m. en de bedrijfshal/opslagruimte ca..
Vanuit de kantoren en opslagruimte is het eigen toilet met wasbak en douche bereikbaar.

In de bedrijfshal is een separate afsluitbare berging onder een van de entresols. Loods is voorzien van grote lichtstraat, krachtstroom, elektrische overheaddeur, rambeveiliging en een deur naar het buitenterrein.

 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping van de loods van de bedrijfshal zijn 2 entresols aanwezig: links ca. 4.35 x 14.65 m. (ca. 63 m2) met brede vaste trap en betonnen tussenvloer en rechts ca. 3.80 x 14.65 m. (ca. 55 m2) bergruimte met houten tussenvloer. Onder de linker entresol is een afgesloten bergruimte (ca. 60m2) met 1 dubbele en 1 enkele toegangsdeur naar de bedrijfshal. Aanwezige stellingen van vorige gebruiker in overleg beschikbaar.

 

Bijzonderheden

- Alarm
- Camerabewaking
- Energielabel A
- Houten kozijnen met dubbele beglazing
- Kenmerkende architectuur met red cedar gevelbekleding
- Unieke entree met rotstuin, steenkorven, beplanting, solitaire bomen, loopbrug, vijver en waterpartij
- Bedrijfshal en kantoren gezamenlijk of afzonderlijk beschikbaar
- Participatie in "Fremme39 - Business Center Margraten", online en offline beeldmerk

Huurovereenkomst

5+5 jaar, een proefperiode of aangepaste huurtermijn is bespreekbaar.
Huurcontract: Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).
Beschikbaar: per direct, in overleg
Borg: 3 maanden

 

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

 

Huurprijs

€ 2190,- excl. BTW per maand (excl. servicekosten) voor bedrijfshal en kantoren gezamenlijk.
Huurprijs voor bedrijfshal of kanto(o)r(en) afzonderlijk, op aanvraag.

 

Overige informatie

Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg
Eigendomssituatie: Volle eigendom
Hoofdfunctie: Bedrijfshal
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1996, met diverse uitbreidingen en upgrades


Oppervlakten
Oppervlakte: 479 m² (in units vanaf 283 m²)
Bedrijfshal oppervlak: 439 m²
Terrein oppervlak: 231 m²
Kantoor oppervlak: 40 m²
Vrije hoogte: 4,5 m
Vrije overspanning: 14 m
Draagvermogen: 2.500 kg/m²
Totale Perceel: 822 m² (in units vanaf 283 m²)


Indeling
Aantal bouwlagen: 1 bouwlaag
Plattegronden op aanvraag beschikbaar
Buitenterrein achterzijde volledig verhard (klinkerverharding)
De bovenverdieping van het kantoorgebouw is reeds verhuurd


Voorzieningen

Lichtstraten, overheaddeur, elektrisch schuifhek, inbouwarmaturen, camerabewaking, alarm en te openen ramen
Aanwezig: Internet, WIFI, schaalbare telecom en data infrastructuur. Beschikbaarheid afhankelijk van behoefte, in overleg
Energielabel: label A (2020)

 

Ligging

Centrale zichtlocatie op Bedrijventerrein Aan de Fremme in Eijsden-Margraten, Zuid-Limburg
Bereikbaarheid: Bushalte op 500 m tot 1000 m, doorgaande weg op 50-100 m
Lokale voorzieningen: bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 10 m tot 3000 m, restaurant op 100 m tot 2000 m en winkel op 2000 m tot 3000 m

 

Separate huur van bedrijfshal met buitenterrein of kantoorgedeelte bespreekbaar, echter volledig gebruik heeft de voorkeur. Bel voor meer informatie met René Rademaker, tel. +31 (0)6-50621215. Aanvragen worden uiteraard uiterst discreet en vertrouwelijk behandeld.