Wespenval en dazenval MT-Trap

 • Zeer voordelige dazenval
 • Werkt tegen zowel wespen als vliegen
 • Eenvoudig en goedkoop systeem
 • Je zal veel minder hinder ondervinden van wespen en dazen omdat ze voortijdig worden weggevangen
 • Deze val is ontworpen om agressieve insecten, zoals dazen en wespen, effectief te vangen
€ 42,96 € 35,50
Product ID
2449

Dazenval en wespenval MT-Trap

Voordelige insectenval tegen agressieve insecten zoals dazen en wespen


De MultiTrap, mobiele dazenval, ook wel MT-trap genoemd, is ontworpen om dazen en wespen te bestrijden. Dazen zijn voornamelijk actief in plaatsen zoals zwembaden, terrassen, golfbanen of stallen. De agressieve beten van dazen en wespen zijn erg pijnlijk voor dieren, zoals paarden, maar ook voor mensen. Om de dazen en wespen te verweren heeft u een dazenval nodig, deze dazenval zorgt ervoor dat 95% van de dazen wordt gevangen.


Alcochem Hygiene, producent van de H-trap, het dazenval systeem, heeft een nieuwe en krachtige outdoor val gelanceerd. De MT-trap.

Deze val is ontworpen om de agressieve insecten, die vaak voor veel irritatie zorgen af te vangen.

 • Paard vliegen (Dazen) zijn doorgaans aanwezig in de periode van mei tot augustus.
 • Wespen zijn gewoonlijk aanwezig in de periode augustus en september.

Hoe werkt de val?

 • Het principe voor het aantrekken van dazen met de MT-trap is bewezen en een algemeen aanvaarde methode: Met behulp van de zon, wordt de lucht onder funnel opgewarmd, deze wordt geabsorbeerd door de zwarte bal. De bal straalt het infrarode licht uit door de warmte. Dazen worden aangetrokken door infrarode straling, die afkomstig is van grotere voorwerpen. Zij zien deze objecten als potentiële voedingsbronnen (mens of grotere zoogdieren, zoals paarden en koeien) en landen daardoor op de bal. Zodra ze zijn geland op de zwarte bal zullen zij op onderzoek uitgaan en proberen te steken. Omdat de dazen geen succes hebben in hun gewenste bloedafname, zullen zij hun natuurlijke gedrag volgen en wegvliegen. Omdat dazen van nature alleen omhoog kunnen vliegen en we een funnel (trechter) rond de bal hebben gepositioneerd, worden de dazen naar boven begeleid en komen terecht in de collect tray, van waaruit ontsnappen niet meer mogelijk is.
 • Wespen hebben hetzelfde vlieg gedrag als dazen; ook zij vliegen van nature omhoog. In tegenstelling tot dazen, worden wespen niet aangetrokken door infrarood-objecten, maar door de zoete geuren, zoals een suikerconcentraties. Wespen aanlokkende vloeistof (ranja, limonade, bier, zoete vloeistof) kan in de collect tray worden geplaatst, wat de wespen zal aanlokken. Ook de wespen zullen de val binnentreden van beneden en vliegen dan ook de collect tray in. Ook voor hen is ontsnappen geen optie


Waar te gebruiken:
Tuinen, zwembaden, rondom stallen en weilanden, terrassen, golfbanen, elk gebied waar u hinder ondervindt van wespen en/of dazen

Plaatsingsinstructies:

 • Het principe van de MT-trap werkt alleen buitenshuis, want we hebben de zon nodig om de bal op te warmen.
 • Plaats de MT-trap weg van gebieden waar u normaal gaat zitten (terrassen etc.)
 • Plaats de MT-trap in een gebied, waar het (deels) blootgesteld wordt aan zonlicht.
 • Plaats de MT-trap op een hoogte van 1,80 meter met een minimum van 1,00 meter boven de grond.
 • Als de MT-trap wordt gebruikt voor wespen controle dan de wespen vloeistof in de collect tray gieten. Deze zal gedurende een periode van 2-4 weken wespen aantrekken.

TIP: voor het eenvoudig en snel invoeren van de buisring door de kap, deze eerst insmeren met een klein beetje afwasmiddel.

Meer informatie
Naam artikel Wespenval en dazenval MT-Trap
Verwachte levertijd indien voorradig enkele dagen
Verzendcode (VC) Pakket
Merk Insective
Staat Nieuw
Eenheid 1 stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wespenval en dazenval MT-Trap
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!