Actie

Elektrische onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio FIX

 • De snelste manier om onkruid te verwijderen!
 • Milieuvriendelijke onkruidbestrijding zonder gebruik van chemie.
 • 800 graden hitte - 150 cm2 werkoppervlak - 1100 Watt
 • Ergonomische lange steel, verrijdbaar op 4 wielen
 • Optimale hittebescherming
 • Bekijk de videofilm in de uitgebreide omschrijving

Normale prijs € 95,00 Speciale prijs € 85,91 € 71,00
Product ID
19682

Onkruidbrander Gloria Thermoflamm bio FIX

De snelste manier om onkruid te verwijderen!


Milieuvriendelijke onkruidbestrijding zonder gebruik van chemie. Door de hitte van 800 graden en een werkoppervlak van150 cm2 kun je op een efficiente en ergonomische wijze het onkruid verwijderen. Deze verrijdbare onkruidbrander is met name geschikt voor de grotere oppervlaktes voor particulier gebruik. Door de extreme hitte worden ook de wortels aangetast.
Thermische onkruidbestrijding biedt een effectief alternatief voor chemische onkruidverdelgers om de storende wilde groei rond het huis te controleren. Dit komt omdat het gebruik van chemische kwab niet is toegestaan op verharde oppervlakken zoals de toegangsweg tot de garage of het trottoir, de aangebrachte middelen niet over de grond kunnen sijpelen op gesloten oppervlakken en in het ergste geval ongefilterd bij de volgende regendouche naar het riool worden gevoerd.

GLORIA biedt hiervoor een effectief alternatief

De Thermoflamm bio Fix werkt met een verwarmingsspiraal tot 800° C en is binnen 30 seconden gebruiksklaar. Door het grote stralingsoppervlak van 150 cm² is een snelle werkvoortgang gegarandeerd. Zo werkt u met de Thermoflamm bio fix tot 4 keer sneller dan met bestaande gascartridges. Een geoptimaliseerde warmtebescherming en een effectieve onkruidbehandeling zijn gegarandeerd dankzij een geïntegreerde warmtebeschermingsplaat en reflectoren van roestvrij staal.

Het apparaat wordt enkele seconden direct op de installatie geplaatst. Door de hitte klontert de celvloeistof tot aan de wortels. De uitzetting van de celvloeistof breekt de celwanden af - de plant droogt binnen de volgende dagen vanzelf uit. Een volledige afbranding van de installatie is niet nodig.


Gloria Thermoflamm bio Fix:

 • Het milieuvriendelijk alternatief voor onkruid bestrijden met gif
 • Direct contact met de planten
 • 800° C verwarmingsspiraal
 • Comfortabele elektrische bediening (230 V, 1.100 W)
 • Snelle werkvoortgang
 • 150 cm² stralingsoppervlak
 • verrijdbaar op wielen


De thermische onkruidbestrijder van Gloria Garten is het alternatief voor het bestrijden van ongewenste groei van planten. Het is milieuvriendelijker dan het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Het werkt namelijk met een verwarmingsspiraal met een temperatuur tot wel 800 graden. Een voordeel van de onkruidbrander is dat het binnen 30 seconden klaar is voor gebruik. Daarbij heeft het een stralingsoppervlak van 150 cm² waarbij je gegarandeerd in een korte tijd een groot oppervlakte met onkruid wegwerkt. De Thermische onkruidbestrijder biedt een optimale warmtebescherming, daarbij is het effectief verwijderen van onkruid gegarandeerd dankzij een geïntegreerde warmtebeschermingsplaat en roestvrijstalen reflectoren. De thermische onkruidbestrijder werkt als volgt: plaats de apparaat gedurende enkele seconden rechtstreeks op de installatie. De warmte zorgt ervoor dat de celvloeistof stolt tot in het wortelstelsel, door de uitzetting van de celvloeistof barst de celwand. De plant droogt de volgende dagen vanzelf uit en sterft af.

Meer informatie
Naam artikel Elektrische onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio FIX
Verwachte levertijd indien voorradig enkele dagen
Verzendcode (VC) Pakket
Merk Gloria
Staat Nieuw
Eenheid 1 stuk
Gewicht (kg) 1.7
Model Particulier gebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elektrische onkruidbrander Gloria Thermoflamm Bio FIX
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!