Overige diersoorten bestrijding

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 61

per pagina
 1. Slakkenval lokstof los
  Slakkenval lokstof los
  € 6,15 € 5,08

  Naaktslakken kunnen zeer grote (vraat)schade aanrichten aan de zachte delen van sierplanten en groenten. Bestrijdt deze vraatzuchtige slakken daarom snel, veilig en effectief met deze lokstof.

  Lees verder
 2. Geo Lijmplaat Levensmiddelenmot (Ephestia/Plodia)
  Geo Lijmplaat Levensmiddelenmot (Ephestia/Plodia)
  € 14,50 € 11,98

  Lijmplaat om levensmiddelenmotten mee te monitoren en te vangen. De Geo Lijmplaat levensmiddelenmotten wordt eenvoudig in de Monitorval Motten geplaatst. In de lijmlaag is het specifieke feromoon geïntegreerd voor het aantrekken van Ephestia/Plodia mottensoorten.

  Lees verder
 3. Geo Mottenval Houder
  Geo Mottenval Houder
  € 17,50 € 14,46
  Deze professionele kunststof mottenval wordt ingezet voor het monitoren en vangen van diverse soorten motten. Ideale val om te gebruiken in de voedselverwerkende industrie, opslagruimten en winkels. In de monitorval wordt een lijmplaat geplaatst voor het monitoren en vangen van levensmiddelen- of kleermotten. De mannelijke exemplaren worden aangetrokken door het specifieke feromoon. Gevangen mannetjes zullen niet langer voor bevruchting van de vrouwelijke exemplaren kunnen zorgen en de levenscyclus zal een halt worden toegeroepen.De val kan eenvoudig worden weggehangen d.m.v.de flexibele haak of door een permanente bevestiging. In liggende positie perfect in te zetten bij kleermotten. Lees verder
 4. Geo Lijmplaat Kleermot (Tineola bisselliella)
  Geo Lijmplaat Kleermot (Tineola bisselliella)
  € 18,95 € 15,66

  Lijmplaat om kleermotten mee te monitoren en te vangen. De Geo Lijmplaat Kleermotten wordt eenvoudig in de Monitorval Motten geplaatst. In de lijmlaag is het specifieke feromoon geïntegreerd voor het aantrekken van de kleermotten.

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 61

per pagina