Over Landbouwwinkel.nl

15 jaar Landbouwwinkel.nl

Slimme producten voor het moderne platteland... Goed én goedkoop

 

Ons verhaal

Landbouwwinkel.nl is in 2005 opgericht door ir. René Rademaker. Enkele jaren eerder als landbouwtechnisch ingenieur afgestudeerd aan Wageningen Universiteit. Na jarenlange praktijkervaring op het ouderlijk agrarisch bedrijf, bij transport-, grondverzet-, loon- en mechanisatiebedrijven, importeurs en fabrikanten van landbouwmachines. Landbouwwinkel.nl startte als één van de allereerste webshops, onder de naam RHM Trade, met de verkoop van elektronica en landbouwquads, die toen sterk in opkomst waren. Vanuit de passie voor mechanisatie en stal- en weidetechniek is Landbouwwinkel.nl snel getransformeerd en doorgegroeid tot dé online groothandel in innovatieve landbouwtechniek.

 

Indertijd gestart met verkoop landbouwquadsOns kantoor ligt nog steeds midden in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland, nabij het drielandenpunt met België en Duitsland. Vanuit deze centrale plek in de Euregio worden klanten in West-Europa en ver daar buiten bediend. Temidden van weilanden met koeien, schapen, paarden en de eigen agrarische bedrijvigheid, dus lekker kort bij de praktijk. Vanuit de praktijkervaring in de civiele, hippische en agrotechnische sector - met de laarzen in de modder en de handen uit de mouwen - hebben we goede kennis van onze producten. Nieuwe innovaties worden steevast door ons zelf aan de tand gevoeld voordat ze worden geïntroduceerd.

 

Landbouwwinkel midden in de praktijk

 

Landbouwwinkel staat voor A-kwaliteit, vertrouwde service en messcherpe prijzen. Voor iedereen die geniet van het buitenleven. In onze webwinkel vind je daartoe duizenden handige artikelen, leuke acties en leerzame video’s. Zo wordt het werken met moderne mechanisatie en het houden van dieren extra leuk. Je werkt comfortabel, efficiënt en effectief, dankzij de praktische innovaties en hulpmiddelen.

Landbouwwinkel.nl zoekt voortdurend naar nieuwe producten en oplossingen met het doel om innovatieve landbouwtechniek beschikbaar én betaalbaar te maken voor iedereen. Onbekend maakt immers vaak onbemind. Onze slimme oplossingen kunnen jouw werkzaamheden stukken aangenamer of veiliger maken en verhogen de arbeidsproductiviteit meestal aanzienlijk.
 
 
 

Landbouwwinkel.nl richt zich zowel op de professionele gebruiker als op de hobbyist. Onder andere agrarische en industriele bedrijven, maneges, kinderboerderijen, dierentuinen, landgoedbeheerders, overheidsinstellingen, en bedrijven in de grondverzet-, transport-, recreatieve en cultuurtechnische sector rekent Landbouwwinkel.nl tot haar trouwe klanten. De focus ligt niet op een grote fysieke winkel of mooie (dure) showroom. Maar wel op deskundig advies voor verkoop en goede aftersales met échte service waar het tegenwoordig vaak aan ontbreekt.
 

Landbouwwinkel bezorgdienst
 
 

Sinds 2018 kun je ook terecht bij onze Belgische zusteronderneming Landbouwwinkel.be, eveneens onderdeel van Rademaker Mechelen B.V. 


Landbouwwinkel.be

 
 
Persoonlijk contact en duidelijke informatie helpen jou goed op weg met je aankopen. Je kunt bij Landbouwwinkel.nl eenvoudig, tegen lage verzendkosten je agrarische, hippische en industriële benodigdheden inkopen. Per telefoon, whatsapp, facebook messenger, twitter, email, via het internet of bij het verkooppunt. Korte kanalen houden het (prijs)voordeel bij jou, als tevreden klant. Wil je graag advies voor jouw situatie, wil je efficiënter werken, of heb je bijvoorbeeld bouwplannen? Maak dan graag een vrijblijvende afspraak. Dan adviseren we je graag persoonlijk, onder het genot van een kop koffie. Tot ziens bij Landbouwwinkel.nl!
 
 

 

Waarom kiezen voor Landbouwwinkel.nl?

  • Scherpe prijzen 
  • Deskundig advies
  • Goede kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Veilig shoppen
  • Lage verzendkosten
  • Snelle levering
  • Ruime praktijkervaring