Kuilkleden

Kuilkleden - Bescherm uw oogst en bespaar kosten

Bescherm uw waardevolle landbouwfolie tegen knaagdieren, extreme weersomstandigheden en vogels met onze hoogwaardige kuilkleden, ook wel dekkleden genoemd. Deze veelzijdige beschermingsmiddelen dienen niet alleen om uw kuilvoer te behoeden voor schade, maar kunnen ook gebruikt worden voor het beschermen van gewikkelde balen gras en pakken stro.

Belangrijkste kenmerken:

 • Duurzaam materiaal: Gemaakt van HDPE met UV-stabilisator, zorgen onze kuilkleden voor langdurige bescherming tegen de elementen.

 • Diverse afmetingen: Beschikbaar in verschillende maten, met maximale breedte tot 15m en lengte tot 30m, om aan al uw behoeften te voldoen.

 • Weerbestendig: Met een donkergroene kleur en fijnmazige, waterdoorlatende structuur bieden onze kuilkleden maximale bescherming zonder de natuurlijke processen te verstoren.

 • Sterk en scheurvast: Met een gewicht van ca. 210 gr/m² en hoogwaardige afwerking van naden en zomen, zijn onze kuilkleden bestand tegen hoge trekkrachten en scheurvastheid.

 • Eenvoudige bevestiging: Voorzien van lussen waardoor spanbanden getrokken kunnen worden, waardoor het bevestigen en vasthouden van de kuilkleden een eenvoudige klus wordt.

Onderhoudsadvies:

Om de levensduur van uw kuilkleden te verlengen, adviseren wij deze schoon te vegen en droog op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Indien nodig kunnen ze gereinigd worden met een waterstraal voor optimale hygiëne en prestaties.

Kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en bescherm uw oogst tegen ongewenste invloeden met onze betrouwbare kuilkleden. Landbouwwinkel.nl biedt u hoogwaardige producten voor een succesvolle landbouwoogst.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina
 1. Kuilkleed 12 x 10 mtr
  Kuilkleed 12 x 10 mtr
  Waardering:
  100 % of 100
  € 167,89 € 138,75
  • Groen kuilkleed / silokleed 
  • Extra zware kwaliteit kuilkleed, met behoud van laag gewicht 
  • Ter bescherming van kuilfolie en silagebalen
  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

12 producten

per pagina