Betaalmethoden Landbouwwinkel.nl

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Hoe kun je bij Landbouwwinkel.nl betalen?

 
     

iDeal betaling

   

Veilig betalen via iDEAL (gratis)
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode. Veilig betalen met je pinpas, via jouw vertrouwde bank. Voor Nederlandse bankrekeningen bij Rabobank, ABN-AMRO, ING, SNS,, Friesland Bank, SNS Regio bank of ASN Bank. Na bestellen word je automatisch doorgelinkt naar je eigen bankomgeving. Let op dat je de gehele betaalprocedure doorloopt, totdat je weer op de Landbouwwinkel.nl website terechtkomt.

Je bestelling kan meteen na afronding van je betaling verwerkt worden.

     

Bancontact

 

Bancontact / Mister Cash (gratis)
De meest gebruikte online betaalmethode in België. Gemakkelijk en veilig betalen dankzij 3D-secure beveiliging en een handige app. Je betaalt via jouw vertrouwde Belgische bankomgeving. Voor klanten van o.a. Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. 

Je bestelling kan meteen na afronding van je betaling verwerkt worden.

     

SEPA Overboeking

 

Overboeking via SEPA (gratis)
SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen via vooruitbetaling gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening

Betalen via SEPA overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen vooruit te betalen. Je ontvangt de betaalgegevens direct op het scherm of per e-mail. Vervolgens kan het bedrag overgemaakt worden vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving, wanneer het jou het beste uitkomt. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij bovendien de extra mogelijkheid om m.b.v. een QR-code te betalen via een handige app. Dit gaat sneller en verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app.

Let op: het verwerken van een Overboeking kan een langere doorlooptijd hebben van enkele werkdagen. Dit heeft invloed op de verwerkingstijd van je bestelling.

     

Plink betaallink per email

 

Pro Forma factuur met betaallink per email of SMS (gratis)
Als je per telefoon of per email bestelt, dan ontvang je van ons een pro forma factuur. Daarin staan alle details van de bestelling, het factuur- en afleveradres. Op basis daarvan kun je de vooruitbetaling afronden. Dat kan via een gewone bankoverboeking, of nog sneller via een beveiligde Plink betaallink. Die ontvang je per email, of op aanvraag via sms.

Via de Plink betaallink van onze payment provider Mollie kun je vertrouwd en veilig online betalen via bijvoorbeeld iDeal, Bancontact e.d. Groot voordeel van betalen via de betaallink is dat wij meteen je betaling kunnen zien en dus ook je bestelling sneller kunnen verwerken. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verwerkt en ontvang je de factuur voor je administratie per email. 

Je bestelling kan meteen na afronding van de bestelling verwerkt worden.

     

Apple Pay

 

Apple Pay (extra kosten)
Snel, veilig en gemakkelijk betalen met je Apple device. Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht: Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. 

Afhankelijk van de gekozen creditcard worden transactiekosten in rekening gebracht. Doorgaans bedragen deze € 0.25 + 1.8 %. Deze kosten worden in de bestelprocedure doorberekend en zijn uiteraard zichtbaar voordat je de betaling definitief afrondt. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort. Niet alle bestellingen zijn mogelijk per creditcard en slechts voor aankopen tot € 500,-. Informeer naar de mogelijkheden.

Je bestelling kan meteen na afronding van de bestelling verwerkt worden.

     

PayPal

 

PayPal (extra kosten)
Een zeer veilige manier van internet betalen. Je hebt wel een PayPal account nodig. Dat kun je op http://www.paypal.com aanmaken. Dan kun je betalen via o.a. MasterCard, Visa en American Express.
PayPal is wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode bij aankopen via internet. 

De PayPal transactiekosten bedragen € 0,35 + 3,4 % van het totaalbedrag. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort. PayPal is niet bij alle producten mogelijk en slechts voor aankopen tot € 1250,-. Mocht je grotere aankopen via PayPal willen afrekenen, neem dan graag even contact op per email o.v.v. de aantallen en artikelnummers.

Je bestelling kan meteen na afronding van de bestelling verwerkt worden.

     
Klarna Achteraf Betalen  

Achteraf betalen via Klarna (extra kosten)
Makkelijk achteraf betalen binnen een handomdraai. Voor klanten uit Nederland en België. Klarna is een flexibele betaaloplossing met de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De Klarna transactiekosten bedragen € 1,00 + 2,99 % van het totaalbedrag. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort. Klarna is niet bij alle producten mogelijk en slechts voor aankopen tot € 200,- excl. BTW.

In het bestelproces selecteer je "Klarna: Achteraf betalen" als betaalmethode. Vul je gegevens in en voltooi de bestelling. Bij de eerste bestelling via Klarna wordt gevraagd eenmalig een Klarna account te maken. Na afronding van je bestelling bij Landbouwwinkel krijg je van Klarna een betaalverzoek om binnen 14 dagen te betalen. Tip: Informeer vooraf naar de levertijd van de goederen die je bij ons bestelt, want de betaaltermijn start uiteraard op de dag van de bestelling.

Je bestelling kan meteen na afronding van de bestelling verwerkt worden.

     

Giropay

 

Giropay (extra kosten)
De meest gebruikte betaalmethode in Duitsland. Je selecteert de gewenste bank en logt in op de omgeving van het internetbankieren om de betaling veilig online af te ronden. De Giropay transactiekosten bedragen € 0.25 + 1.5 %. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort.

Je bestelling kan meteen na afronding van je betaling verwerkt worden. 

     
KBC CBC Betaalknop  

KBC / CBC Payment Button (extra kosten)
De online betaalmethode voor klanten van de KBC en CBC. Naast een veilige betaalmethode, bieden de KBC en CBC bank bovendien de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen. Als je kiest voor deze betaalmethode dan word je doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al voor je klaar staan. Je kunt dan kiezen voor bevestiging van de betaling via de kaartlezer of door het scannen van een QR-code.
De KBC / CBC transactiekosten bedragen € 0.25 + 0.9 %. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort.

Je bestelling kan meteen na afronding van de betaling verwerkt worden. 

     

SOFORT Banking

 

SOFORT Banking (extra kosten)
Betalen via jouw vertrouwde buitenlandse bankomgeving in 8 landen waaronder België en Duitsland. Als je kiest voor SOFORT banking, dan word je doorverwezen naar de bankomgeving van SOFORT banking. Daar kies je het land van herkomst en je bank. Je logt vervolgens in bij SOFORT banking met de gegevens om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Je kunt vervolgens veilig rechtstreeks geld overmaken van je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. Wij kunnen na betaling je bestelling direct verwerken. De SOFORT banking transactiekosten bedragen € 0.25 + 1.8 %. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort.

Let op: het verwerken van een SOFORT banking betaling kan een langere doorlooptijd hebben van meer dan een week. Dit heeft invloed op de verwerkingstijd van je bestelling. Deze betaalmethode staat standaard niet ingeschakeld, omdat deze geen betalingszekerheid aan ons als webshop biedt. Bestellingen via deze betaalmethode worden pas verwerkt, nadat de betaling door ons is ontvangen van onze payment provider Mollie. Op verzoek kan deze betaalmethode ingeschakeld worden.

     

Belfius Direct Net

 

Belfius Direct Net (extra kosten)
Via de Belfius Pay Button kun je als Belgische klant van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Je kunt de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. 
De Belfius Direct Net transactiekosten bedragen € 0,25 + 0,9%. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort.

Je bestelling kan meteen na afronding van je betaling verwerkt worden.

     
ING Home Pay  

ING Home'Pay (extra kosten)
Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Je selecteert de Home’Pay betaalmethode in het bestelproces en logt dan in met de ING Card Reader in op je Home’Bank of Business’bank omgeving. De verbinding gaat via de beveiligde verbinding van de online bankomgeving en is dus 100% veilig. Selecteer de rekening waarmee je wilt betalen en daarna hoef je alleen nog maar de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. 
De ING Home'Pay transactiekosten bedragen € 0,25 + 0,9%. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort.

Let op: het verwerken van een Overboeking kan een langere doorlooptijd hebben van 1 werkdag. Dit heeft invloed op de verwerkingstijd van je bestelling. Deze betaalmethode is momenteel niet meer beschikbaar i.v.m. performance issues bij de aanbieder.

 

     

 

  Contant of PIN (gratis)
(alléén bij AFHALEN én slechts bij sommige producten mogelijk):
Je geeft de bestelling door via de webshop, via email of per telefoon. De goederen worden gereedgezet en je krijgt bericht als ze afgehaald kunnen worden. Je kunt dan pinnen of bij kleinere bedragen ook contant betalen. Dit is echter niet bij alle producten mogelijk en coupures van € 200,- en € 500,- worden niet geaccepteerd. Informeer daarom naar de mogelijkheden per email o.v.v. de aantallen en artikelnummers. Een aanbetaling of volledige betaling kan gevraagd worden, als de artikelen eerst voor je besteld moeten worden, of bijvoorbeeld bij maatwerk.
 
     

Creditcard

 

Creditcard - Visa, Mastercard, American Express e.d. (extra kosten)
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Wij ondersteunen alle belangrijke creditcardmerken, waaronder Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Afhankelijk van de gekozen creditcard worden transactiekosten in rekening gebracht. Doorgaans bedragen deze € 0.25 + 1.8 %. Deze kosten worden in de bestelprocedure doorberekend en zijn uiteraard zichtbaar voordat je de betaling definitief afrondt. Gemaakte transactiekosten worden bij annulering of retournering niet gecrediteerd of teruggestort. Let op: niet alle bestellingen zijn mogelijk per creditcard: slechts voor aankopen tot € 500,-. voor geselecteerde klanten. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

     
   
Andere betaalmethoden

Betaling op rekening, anders dan via Klarna, is behoudens enkele uitzonderingen (gemeenten en overheden onder strikte voorwaarden) niet mogelijk. Hebt u als overheidsinstelling voor uw administratie vooraf een factuur nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden per email.
 
 
 

Krijg ik een factuur?
Ja, je ontvangt altijd een factuur van iedere bestelling. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode ontvang je deze vooruit of achteraf. Bij bestellingen via de webshop altijd achteraf. Heb je voor je bedrijf of instelling een factuur vooraf nodig? Stuur dan je bestelling of inkooporder per email, of plaats je bestelling telefonisch. Op de factuur vind je de details van de bestelling en onze betalingsgegevens. Ook kan een interne (inkoop)orderreferentie en kostenplaats op deze factuur vermeld worden. Vragen? Bel gerust even, of stuur ons een email
 
Aanbetaling vereist?
Landbouwwinkel.nl behoudt het recht voor tot het vragen van een aanbetaling, bij andere betaalmethoden dan vooruitbetaling: Bij bestellingen van machines, werktuigen of goederen die speciaal voor jou worden besteld, danwel op maat worden gemaakt, evenals bij grotere orders is vooruitbetaling vereist.
 
Betalen vanuit het buitenland mogelijk?
Klanten uit Nederland en België kunnen via de webshop bestellen. Voor andere landen is dit niet online mogelijk, maar op aanvraag. Het doorgeven van dergelijke bestellingen dient per email te gebeuren, onder vermelding van de gewenste artikelen en aantallen en alle contact- en adresgegevens. De bestelling wordt vervolgens gecontroleerd, waarna wij de pro forma factuur per e-mail toesturen. Daarop staan alle orderdetails, adressen, verzendkosten en bankgegevens. Zodra de vooruitbetaling door ons is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt. Vragen over exportmogelijkheden? Bel de klantenservice of stuur een email.