Landbouwwinkel Partnershop

Landbouwwinkel Partnershop

Landbouwwinkel.nl Partnershop

Dé online gereedschaps- en onderdelen app!

Alle denkbare parts en tools voor landbouw, grondverzet, tuin en park, techniek en industrie.

Kies direct uit meer dan 12 miljoen artikelen én vlijmscherpe online prijzen!

Snel en goedkoop thuisgeleverd, exclusief voor Nederlandse zakelijke klanten.

 

Via de Landbouwwinkel.nl Partnershop kun je als Nederlandse professional meteen online onderdelen bekijken en bestellen. Met duidelijke productinformatie en technische tekeningen. Je kunt hier kiezen uit een enorme keuze van meer dan 12 miljoen landbouwonderdelen, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en technische componenten.

De Landbouwwinkel.nl Partnershop is een afzonderlijke B2B webshop naast de 'gewone' Landbouwwinkel.nl webshop. Een shop-in-shop. Hiervoor gebruik je een apart gebruikersaccount met je eigen inloggegevens. Dit is dus een ander account dan je account in de Landbouwwinkel.nl webshop. In slechts 2 korte stappen kun je meteen aan de slag:

Stap 1: Aanmelden

Klik op deze link om je bedrijfsaccount aan te maken voor de Landbouwwinkel.nl Partnershop.

 

Stap 2: Inloggen

Log hieronder in met je verkregen Partnershop gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt dan vrijblijvend rondkijken en zoeken. Met toegang tot alle productinformatie, prijzen én beschikbaarheid. En je kunt direct online bestellen in de afzonderlijke Landbouwwinkel.nl Partnershop.

Bij de Landbouwwinkel.nl Partnershop kun je terecht voor alle denkbare landbouwonderdelen. Van elektrisch of accugereedschap, aftakassen of topstangen, cultivatortanden of maaier onderdelen, v-snaren of trekkerstoelen, tot accu's. En voor dynamo's, startmotoren, led verlichting, spuitdoppen, autoradio's, mestslangen en nog véél meer.

Een aparte onderdelenwebshop dus, binnen de Landbouwwinkel.nl webshop. Met in totaal 12.000.000+ grote en kleine onderdelen op het gebied van trekkerdelen, toebehoren, landbouwtechniek, voertuigtechniek, industrie, werkplaatsuitrusting, hydrauliek, pneumatiek, heftruckdelen, wagenbouw, elektra, werktuigen en gereedschappen.

 

 

De Landbouwwinkel Partnershop is uitsluitend voor Nederlandse zakelijke klanten: deze B2B parts webshop is bedoeld voor zakelijke klanten zoals loonwerkers, agrariers, hoveniers, aannemers, grondverzetbedrijven, technische diensten, ZZP-ers en andere ondernemers.

In de Landbouwwinkel Partnershop gelden afwijkende B2B betaal- en retourvoorwaarden. Retouren van speciaal bestelde onderdelen in de Landbouwwinkel Partnershop zijn dus op aanvraag en slechts beperkt mogelijk. In de Partnershop kun je online afrekenen met een PayPal account of creditcard. Andere betaalmethoden op aanvraag. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.

Ben je particuliere of buitenlandse klant? Dan kun je vertrouwd terecht bij de categorie [Landbouwonderdelen] in de 'gewone' Landbouwwinkel.nl webshop om je onderdelen te vinden.