Ratten en muizen

Sommige artikelen in deze categorie vallen onder speciale regelgeving ten aanzien van plaagdierbestrijding: het betreft dan namelijk een bestrijdingsmiddel tegen muizen en ratten voor professioneel gebruik. Als plaagdierlicentiehouder of ongediertebestrijder kun je bij Landbouwwinkel.nl de grootverpakkingen rattengif en muizengif (rodenticiden) online bestellen. Als particulier kun je deze artikelen niet bestellen. Vereist is namelijk vanaf 1 juli 2015 dat je in het bezit bent van een geldig bewijs van vakbekwaamheid "uitvoeren Knaagdier Beheersing Agrarisch bedrijf (KBA)". Daarom hebben wij voor uitlevering een geldige kopie van je KBA licentie nodig. Dus van je pasje vakbekwaamheid voor de uitvoering van knaagdierbeheersing, uitgereikt door Bureau Erkenningen. Deze eis geldt voor de verpakkingen muizengif en rattengif voor professioneel gebruik. Je kunt deze kopie van je pasje na je online bestelling per email naar ons sturen o.v.v. je ordernummer, naam en adresgegevens. Je kunt de categorie verder verfijnen in vergunningsplichtige of vergunningsvrije artikelen.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
 1. Rodilon Havermix 3 Kg
  Rodilon Havermix 3 Kg
  € 48,34 € 39,95
  Rodilon® Haver Mix is een kant-en-klaar lokaas dat onder andere binnenshuis mag worden toegepast voor de bestrijding van ratten en muizen. Het middel kan eveneens in en om gebouwen en voedselopslagplaatsen worden toegepast voor de bestrijding van ratten. Lees verder
 2. Rodilon Soft Block
  Rodilon Soft Block
  € 89,50 € 73,97
  • Ter bestrijding van muizen, bruine en zwarte ratten.
  • Het lokmiddel op basis van een 100% plantaardige vetten ter bestrijding van muizen (in gebouwen), bruine en zwarte ratten (in en rond gebouwen/voedselopslagplaatsen).
  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina