Tel: 0031 (0)43-455 2665

Landbouwwinkel.nl is dé groothandel in landbouwtechniek en dierbenodigdheden. Sinds 2005 jouw partner in landbouwbenodigdheden van Rademaker Mechelen B.V.

Voedingssupplementen

Deze categorie valt onder speciale regelgeving ten aanzien van geneesmiddelen. Bij sommige artikelen vindt u daarom de vermelding VRIJ of URA en in welke landen deze (niet) door ons verkocht mogen worden. De Europese wetgeving kent namelijk 2 categorieën diergeneesmiddelen: POM (op recept van een dierenarts) en NON-POM (vrij verkrijgbaar zonder recept (VRIJ)) In Nederland is de POM-categorie ingedeeld in 3 subcategorieën: UDD, UDA en URA. Landbouwwinkel.nl heeft alle vergunningen voor het leveren van geneesmiddelen uit de categorieën URA en VRIJ:

VRIJ: Vrij verkrijgbaar zonder recept – Diergeneesmiddelen die vrij verhandelbaar zijn.
URA: Uitsluitend verkrijgbaar bij een dierenarts of op recept van een dierenarts bij een apotheek of leverancier met een vergunning (zoals Landbouwwinkel.nl).
Meer informatie? Klik op de link “Veelgestelde vragen” onderaan deze pagina.

8 artikel(en)

per pagina

 • Grand National doseerpomp

  GrandNational Lijnzaadolie doseerpomp tbv 5L can Meer info
  Excl. BTW: € 3,64 Incl. BTW: € 4,40

 • Grand National hippo vita 25 g

  GrandNational Hippo Vita vitamine pasta Meer info
  Excl. BTW: € 9,08 Incl. BTW: € 9,90

 • Grand National knoflookgranulaat 800 g

  GrandNational Knoflookgranulaat Meer info
  Excl. BTW: € 16,27 Incl. BTW: € 17,73

 • Grand National biotinemix 1 kg

  GrandNational Biotinemix Meer info
   

 • Blockemel mineralenemmer Equi Passion/paarden 15 kg

  De Blockemel mineralenemmer Equi\' Passion Nature is een eenvoudige en praktische toepassing voor het verstrekken van alle noodzakelijke mineralen, vitaminen en sporenelementen in het weiland of in de stal. Voor paarden en pony\'s is een dagelijkse aanvulling van mineralen, sporenelementen en vitaminen gewenst. In het bijzonder bij een rantsoen bestaande uit enkel vers gras en hooi, is de toevoeging van sporenelementen noodzakelijk. Het verstrekken van de Equi’ passion Nature mineralenemmers draagt bij aan betere fysieke prestaties, sterkere botten en een hogere weerstand tegen infectieziekten van uw paarden. Door de toevoeging van melasse is de mineralenemmer extra smakelijk. Vooral in de zomer zorgen insecten voor onrustige paarden. Om dit probleem tegen te gaan, is aan de EQUI’passion Nature mineralenemmers knoflook toegevoegd. Bovendien heeft knoflook een bloedzuiverende werking. Tevens zorgt de toevoeging van biergist in combinatie met knoflook voor een gezonde spijsvertering. Plaats 1 emmer per 10 dieren. De opname is afhankelijk van weersomstandigheden, minerale status van het dier en het aanbod en de kwaliteit van overig voer. De gemiddelde opname bedraagt 50-150 gram per dier per dag. Meer info
   

 • Blockemel mineralenemmer Fly Free 20 kg

  Blockemel Fly Free verschaft op eenvoudig wijze de nodige mineralen, en vitamines in de weide en op de stal. Speciaal ontwikkeld ter voorkoming van problemen ten gevolge van stekende insecten, zoals mastitis, oogontsteking, jeuk etc. Blockemel Fly Free bevat hoge dosering natuurlijk knoflook. Meer info
   

 • Equitop Forte

  Equitop Forte Meer info
  Excl. BTW: € 38,30 Incl. BTW: € 41,75

 • Vimix Sloten 10 kg

  Vimix (Basis mix) Sloten Meer info
   

8 artikel(en)

per pagina