Tel: 0031 (0)43-455 2665

Landbouwwinkel.nl is dé groothandel in landbouwtechniek en dierbenodigdheden. Sinds 2005 jouw partner in landbouwbenodigdheden van Rademaker Mechelen B.V.

Over Landbouwwinkel.nl

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

 

Slimme producten voor het moderne platteland...

Goed én goedkoop!

Waarom kopen bij Landbouwwinkel.nl?

  1. Scherpste prijzen 
  2. Deskundig advies
  3. Goede kwaliteit
  4. Persoonlijke service
  5. Veilig shoppen
  6. Lage verzendkosten
  7. Snelle levering

Ons verhaal

Landbouwwinkel.nl is in 2005 opgericht door landbouwtechnisch ingenieur René Rademaker, als onderdeel van Rademaker Mechelen. Toen nog onder de naam RHM Trade. Vanuit de passie voor mechanisatie en stal- en weidetechniek is Landbouwwinkel.nl snel gegroeid tot dé online groothandel in landbouwtechniek. Ons kantoor ligt nog steeds midden in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Temidden van weilanden met koeien, schapen, paarden en de agrarische bedrijvigheid, dus lekker kort bij de praktijk! Vanuit deze praktijkervaring in de agrarische en landbouwtechnische sector - met de laarzen in modder en de handen uit de mouwen - hebben we goede kennis van onze producten.

Landbouwwinkel staat voor A-kwaliteit, vertrouwde service en messcherpe prijzen. Voor iedereen die geniet van het buitenleven. In onze webwinkel vind je daartoe duizenden handige artikelen, leuke acties en leerzame video’s. Zo wordt het werken met moderne mechanisatie en het houden van dieren extra leuk. Je werkt comfortabel, efficiënt en effectief, dankzij de praktische innovaties en hulpmiddelen.

Landbouwwinkel.nl zoekt voortdurend naar nieuwe producten en oplossingen met het doel om innovatieve landbouwtechniek beschikbaar én betaalbaar te maken voor iedereen. Onbekend maakt immers vaak onbemind. Onze slimme oplossingen kunnen jouw werkzaamheden stukken aangenamer of veiliger maken en verhogen de arbeidsproductiviteit meestal aanzienlijk.
 

Landbouwwinkel.nl ons verhaal

 
Landbouwwinkel.nl richt zich zowel op de professionele gebruiker als op de hobbyist. Onder andere agrarische en industriele bedrijven, maneges, kinderboerderijen, dierentuinen, landgoedbeheerders, overheidsinstellingen, en bedrijven in de grondverzet-, transport-, recreatieve en cultuurtechnische sector rekent Landbouwwinkel.nl tot haar trouwe klanten. De focus ligt niet op een grote fysieke winkel of mooie (dure) showroom. Maar wel op deskundig advies voor verkoop en goede aftersales met échte service waar het tegenwoordig vaak aan ontbreekt.

 
 
 
Persoonlijk contact en duidelijke informatie helpen jou goed op weg met je aankopen. Je kunt bij Landbouwwinkel.nl eenvoudig, tegen lage verzendkosten je agrarische en industriële benodigdheden inkopen. Per telefoon, email, via het internet of bij het verkooppunt. Korte kanalen houden het (prijs)voordeel bij jouw als tevreden klant. Wil je graag advies voor jouw situatie of heb je bijvoorbeeld bouwplannen, maak dan graag een afspraak. Dan adviseren we je graag persoonlijk, onder het genot van een lekkere kop koffie!