Bestrijding

Bestrijding
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 105

per pagina
 1. Avipoint Vogelpinnen Duiven P14 70 pinnen
  Avipoint Vogelpinnen Duiven P14 70 pinnen
  € 54,50 € 45,04

  Professionele weringspinnen om duiven te weren. De basis is gemaakt van UV gestabiliseerd polycarbonaat en de pinnen van 1.4 mm RVS302. Dit maakt de Avipoint weersbestendig en duurzaam. De speciale sleuf in de basis maakt het aanbrengen van lijm eenvoudig, zorgt voor zuinig gebruik van lijm en perfect hechting.

  Lees verder
 2. Avipoint Vogelpinnen Duiven P32 160 pinnen
  Avipoint Vogelpinnen Duiven P32 160 pinnen
  € 79,50 € 65,70
  Professionele weringspinnen om duiven en spreeuwen* te weren. De basis is gemaakt van UV gestabiliseerd polycarbonaat en de pinnen van 1.4 mm RVS302. Dit maakt de Avipoint weersbestendig en duurzaam. De speciale sleuf in de basis maakt het aanbrengen van lijm eenvoudig, zorgt voor zuinig gebruik van lijm en perfect hechting. Lees verder
 3. Avipoint Vogelpinnen Meeuwen G20 100 pinnen
  Avipoint Vogelpinnen Meeuwen G20 100 pinnen
  € 79,50 € 65,70

  Professionele weringspinnen om meeuwen te weren. De basis is gemaakt van UV gestabiliseerd polycarbonaat en de pinnen van 1.4 mm RVS302. Dit maakt de Avipoint weersbestendig en duurzaam. De speciale sleuf in de basis maakt het aanbrengen van lijm eenvoudig, zorgt voor zuinig gebruik van lijm en perfect hechting.

  Lees verder
 4. Geo Lijmplaat Kleermot (Tineola bisselliella)
  Geo Lijmplaat Kleermot (Tineola bisselliella)
  € 18,95 € 15,66

  Lijmplaat om kleermotten mee te monitoren en te vangen. De Geo Lijmplaat Kleermotten wordt eenvoudig in de Monitorval Motten geplaatst. In de lijmlaag is het specifieke feromoon geïntegreerd voor het aantrekken van de kleermotten.

  Lees verder
 5. Geo Lijmplaat Levensmiddelenmot (Ephestia/Plodia)
  Geo Lijmplaat Levensmiddelenmot (Ephestia/Plodia)
  € 14,50 € 11,98

  Lijmplaat om levensmiddelenmotten mee te monitoren en te vangen. De Geo Lijmplaat levensmiddelenmotten wordt eenvoudig in de Monitorval Motten geplaatst. In de lijmlaag is het specifieke feromoon geïntegreerd voor het aantrekken van Ephestia/Plodia mottensoorten.

  Lees verder
 6. Geo Mottenval Houder
  Geo Mottenval Houder
  € 17,50 € 14,46
  Deze professionele kunststof mottenval wordt ingezet voor het monitoren en vangen van diverse soorten motten. Ideale val om te gebruiken in de voedselverwerkende industrie, opslagruimten en winkels. In de monitorval wordt een lijmplaat geplaatst voor het monitoren en vangen van levensmiddelen- of kleermotten. De mannelijke exemplaren worden aangetrokken door het specifieke feromoon. Gevangen mannetjes zullen niet langer voor bevruchting van de vrouwelijke exemplaren kunnen zorgen en de levenscyclus zal een halt worden toegeroepen.De val kan eenvoudig worden weggehangen d.m.v.de flexibele haak of door een permanente bevestiging. In liggende positie perfect in te zetten bij kleermotten. Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 105

per pagina