Actie
Nieuw

Melkrobot reiniging CIP 6+4+2 cans Agrivet COMBIDEAL

  • CombiDeal actie voordeelpakket
  • Super voordelige bundel voor de professionele reiniging van melkrobots
  • 6x Agrivet CIP Robo Clean Alk 25 kg
  • 4x Agrivet CIP Robo Brush 22 kg
  • 2x Agrivet CIP Robo Clean Acid 25 kg
Normale prijs € 1.095,35 Speciale prijs € 833,69 € 689,00
Product ID
24247

Melkrobot reiniging Agrivet CIP 6+2+4 cans COMBIDEAL

 

  • CombiDeal actie voordeelpakket
  • Super voordelige bundel voor de professionele reiniging van melkrobots
  • 6x Agrivet CIP Robo Clean Alk 25 kg
  • 2x Agrivet CIP Robo Clean Acid 25 kg
  • 4x Agrivet CIP Robo Brush 22 kg

Agrivet Robo Clean Alk 25kg

is een alkalisch chloorvrij reinigingsmiddel voor CIP-installaties en melkrobots. Agrivet Robo Clean Alk is een alkalisch chloorvrij reinigingsmiddel voor gebruik in CIP-installaties en melkrobots (doorstroom) bij hoge temperaturen. Periodiek afwisselend reinigen met Robo Clean Acid wordt aanbevolen voor een optimaal reinigingseffect. Robo Clean Alk is geschikt voor CIP-installaties in de voedingsindustrie en melkrobots met een hittereiniging (type Lely A2 t.em. A5, Fullwood Merlin, SAC RDS Futurline en Insentec Galaxy).

Robo Clean Alk is een krachtig, niet-schuimend reinigingsmiddel op basis van natriumhydroxide, geschikt voor het reinigen van melkrobots, opslagtanks, leidingen en CIP-installaties. Corrosie-inhibitoren en complexeermiddelen zorgen ervoor dat het product veilig is voor het materiaal en dat het zijn werking behoudt in aanwezigheid van hard water.Robo Clean Alk is geschikt voor toepassingen die moeten voldoen aan de Europese verordening inzake biologische productie.

Gebruiksaanwijzing
Alle leidingen steeds grondig (laten) spoelen voor en na gebruik van Robo Clean Alk met drinkbaar water.
1. Melkinstallatie en melkrobot: Dosering: 0,5% bij een temperatuur van 75 – 95°C. Tijd: 2 – 10 minuten
2. CIP in de voedingsindustrie: Dosering: 0,5 – 2% bij een temperatuur van 40 – 80°C. Tijd: 10 – 30 min

 


Agrivet Robo Brush Chriox 5 22kg

is een gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel voor toepassing in melkrobotsystemen. Agrivet Robo Brush Chriox is een ontsmettingsmiddel met oxidatieve werking dat gebruikt wordt voor het ontsmetten van de voorbehandelborstels in melkrobotsystemen, als melkklauwdesinfectie en ontsmettingsmiddel in CIP-installaties.

Snelwerkend en krachtig ontsmettingsmiddel op basis van gestabiliseerd perazijnzuur en waterstofperoxide geschikt voor het reinigen en ontsmetten van borstels
en flush-systemen in melkrobots, opslagtanks, leidingen en CIP-installaties. Robo Brush Chriox 5 is geschikt voor toepassingen die moeten voldoen aan de Europese verordening inzake biologische productie, dankzij de samenstelling op volledig biologisch afbreekbare actieve stoffen.

Gebruiksaanwijzing bij melkwinning
Het middel is bestemd voor de desinfectie van melkklauwen, borstels van een melkrobot en gebruikte uierdoeken in de veehouderij. Robo Brush Chriox 5 wordt gebruikt als dompelmiddel of automatisch gedoseerd door de melkrobot. Voor het desinfecteren de melkklauwen, borstels en uierdoeken grondig reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Desinfectie van melkklauwen: Gebruik als dompelmiddel voor melkklauwen van de melkmachine: Een oplossing van Robo Brush Chriox 5 in een emmer klaarmaken. De melkklauwen in de oplossing laten weken bij kamertemperatuur. Dosering: 0,5 % v/v (5 ml Robo Brush Chriox 5 aanvullen met water tot 1 liter).Gebruik voor automatische desinfectie van melkklauwen van de melkrobot: De melkklauwen desinfecteren door middel van een Robo Brush Chriox 5 oplossing met de melkrobot. Dosering: 0,5 % v/v (5 ml Robo Brush Chriox 5 aanvullen met water tot 1 liter). Desinfectie van de borstels van de melkrobot: De borstels desinfecteren door middel van een Robo Brush Chriox 5 oplossing door automatische besproeiing met de melkrobot. Dosering: 0,5 % v/v (5 ml Robo Brush Chriox 5 aanvullen met water tot 1 liter).

Cleaning In Place (CIP)
De te desinfecteren apparatuur eerst grondig reinigen. Het daarbij gebruikte reinigingsmiddel goed afspoelen met drinkwater. Overtollig water verwijderen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat de oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven. Leidingsystemen en apparatuur behandelen met behulp van een rondpomp systeem zoals gebruikelijk in een CIP installatie. Na behandeling grondig naspoelen met drinkwater. Temperatuur: 20 - 30°C. Dosering: Bacteriën en gisten : 0,5 % (5 ml/L) met een minimale inwerktijd van 5 minuten. Bacteriesporen: 8 % (80 ml/L) met een minimale inwerktijd van 5 minuten of 0,8% (8 ml/L) met
een minimale inwerktijd van 60 minuten.

 


 

Agrivet Robo Clean Acid 25kg

is een Zuur reinigingsmiddel voor melkrobots. Agrivet Robo Clean Acid is een zuur reinigingsmiddel voor gebruik in melkrobots (doorstroom) bij hoge temperaturen. Periodiek afwisselend reinigen met Robo Clean Alk wordt aanbevolen voor een optimaal reinigingseffect. Robo Clean Acid is geschikt voor melkrobots met een hittereiniging (type Lely A2 t.em. A5, Fullwood Merlin, SAC RDS Futurline en Insentec Galaxy).

Robo Clean Acid is een niet-schuimend reinigingsmiddel op basis van fosfor- en citroenzuur. Dankzij de combinatie van deze 2 zuren kent het een uitstekend reinigend en ontkalkend vermogen. Complexeermiddelen zorgen ervoor dat het product veilig is voor het materiaal en dat het zijn werking behoudt in aanwezigheid van hard water.

Gebruiksaanwijzing
Alle leidingen steeds grondig (laten) spoelen voor en na gebruik van Robo Clean Acid met drinkbaar water. Melkrobot: Dosering: 0,5% bij een temperatuur van 75 - 95°C

Meer informatie
Naam artikel Melkrobot reiniging CIP 6+4+2 cans Agrivet COMBIDEAL
Verzendcode (VC) Franco NL+BE
Verwachte levertijd indien voorradig Een of enkele werkdagen
Staat Nieuw
Eenheid 1 stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Melkrobot reiniging CIP 6+4+2 cans Agrivet COMBIDEAL
Uw waardering
Kijk ook eens naar deze interessante artikelen