Nieuw

MM Piro 1 Onkruidbrander open vlam

  • De Piro 1 is een onkruidbrander, grondontsmetter en selectief onkruidverdelger voor handmatig gebruik.
  • Deze onkruidbrander heeft een zeer robuust frame geschikt voor een 12 kg gasfles.
  • De onkruidbrander is uitgevoerd met een lange branderlans, drukregelaar met manometer en met een slang van 5 meter. De maten: 60 x 50 x 90 cm.
  • De brander wordt met trolley maar zonder de afgebeelde gasfles geleverd.
  • Met een gaskruik van 11kg kun je zo'n 17 uur branden.

 

€ 480,37 € 397,00
Product ID
24245

 

Piro 1 onkruidbrander met lange branderlans

Onkruidbrander, grondontsmetter en selectief onkruidverdelger

 

De Piro 1 is een onkruidbrander, grondontsmetter en selectief onkruidverdelger voor handmatig gebruik. Het heeft een zeer robuust frame geschikt voor een 12 kg gasfles. De onkruidbrander is uitgevoerd met een lange branderlans, drukregelaar met manometer en met een slang van 5 meter. De maten: 60 x 50 x 90 cm. De brander wordt met trolley maar zonder de afgebeelde gasfles geleverd. Met een gaskruik van 11kg kun je zo'n 17 uur branden.

 

Product details

  • Afmeting: 60x50x90 cm
  • Gewicht: 15 kg
  • Werkbreedte: 4.2 cm
  • Verbruik: 600 g/h
  • Werkdruk: 1 tot 3

 

MM PIRO-1 Onkruidbrander met Open Vlam

Op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden? Ontdek de MM PIRO-1 Onkruidbrander met Open Vlam, een krachtig hulpmiddel voor het verwijderen van ongewenste vegetatie zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Deze professionele onkruidbrander is nu beschikbaar op Landbouwwinkel.nl en biedt een effectieve oplossing voor zowel tuiniers als professionele landbouwers.

 

Kenmerken van de MM PIRO-1 Onkruidbrander:

1. Open Vlam Technologie: Deze onkruidbrander maakt gebruik van een open vlam om onkruid te verbranden. De hoge temperatuur van de vlam zorgt ervoor dat onkruid snel uitdroogt en afsterft, waardoor je gemakkelijk van ongewenste begroeiing afkomt.

2. Milieuvriendelijk: In vergelijking met chemische onkruidbestrijdingsmiddelen is de MM PIRO-1 een milieuvriendelijke keuze. Er worden geen giftige stoffen in de bodem of het grondwater geïntroduceerd.

3. Efficiënt en Tijdbesparend: Deze onkruidbrander maakt onkruid verwijderen snel en eenvoudig. Je hoeft niet te bukken of te trekken, wat veel tijd en moeite bespaart.

4. Veilig in Gebruik: De MM PIRO-1 is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in gedachten. Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip, en de ingebouwde veiligheidsvoorzieningen voorkomen ongelukken.

5. Veelzijdigheid: Naast onkruidbestrijding kan deze onkruidbrander ook worden gebruikt voor het aansteken van barbecues, het verwarmen van oppervlakken en andere toepassingen die een gecontroleerde vlam vereisen.

 

Hoe te Gebruiken:

1. Sluit de onkruidbrander aan op een geschikte gasbron (propaan of butaan).

2. Zet de brander aan en richt de vlam op het onkruid op een afstand van ongeveer 3 tot 5 cm.

3. Houd de vlam enkele seconden op het onkruid totdat het begint te verwelken en zwart wordt.

4. Verplaats naar het volgende stuk onkruid en herhaal het proces.

 

Met de MM PIRO-1 Onkruidbrander met Open Vlam kun je onkruid effectief bestrijden zonder schade toe te brengen aan de omgeving. Profiteer van deze handige en milieuvriendelijke oplossing voor onkruidbeheer en zorg voor een nette en gezonde buitenruimte.

Bestel de MM PIRO-1 Onkruidbrander met Open Vlam vandaag nog op Landbouwwinkel.nl en geniet van snelle levering, betrouwbare prestaties en een schone, onkruidvrije omgeving.

Let op: Raadpleeg altijd de lokale voorschriften en veiligheidsinstructies voor het gebruik van onkruidbranders in jouw regio.

Meer informatie
Naam artikel MM Piro 1 Onkruidbrander open vlam
Verzendcode (VC) Pakket
Verwachte levertijd indien voorradig enkele dagen
Staat Nieuw
Eenheid 1 stuk
Gewicht (kg) 1.7
Model Particulier gebruik
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MM Piro 1 Onkruidbrander open vlam
Uw waardering
Kijk ook eens naar deze interessante artikelen