- Topkwaliteit tegen een scherpe prijs Makkelijk en veilig thuisbezorgd Persoonlijke service
- Mijn account
- Mijn offerte
- Contact
- Vergelijken ()
- Account aanmaken
(H)eerlijk Natuurvallei rundvlees uit het Zuid-Limburgse Heuvelland. Dit rundvlees gehakt is afkomstig van Blonde d'Aquitaine en Hereford runderen.
Meer info over de herkomst van het Natuurvallei rundvlees? Of over onze visie op duurzame extensieve veehouderij? Neem dan zeker eens een kijkje op de website: www.natuurvallei.nl.
Bestellen of heb je nog vragen? Laat het dan meteen even weten, want helaas OP=OP, het aanbod is beperkt. Bel, mail of bestel via de winkelwagen of offertebutton.
Rundergehakt
Rundergehakt is een zeer bekend en geliefd vleesproduct. Rundergehakt is een vleesdeeg, waarvan veel producten kunnen worden gemaakt. Denk hierbij aan gehaktballen, saucijzen, barbecueworst en hamburgers. Het rundergehakt van onze runderen wordt gemaakt van de magere delen van het rund.
Het Natuurvallei rundergehakt is glutenvrij.
Hoe maak je gehaktballen van Natuurvallei rundergehakt op z’n lekkerst?
Laat het rundergehakt ontdooien in de koeling. Haal vervolgens het vlees een halfuur voor bereiding uit de koeling. Breng de gehaktbal op smaak met kruiden, peper en zout. Braad de gehaktballen rondom mooi bruin, laat ze +/- 15 min. braden. Tijdens het braden wel regelmatig keren.
Geniet van een (H)eerlijk Limburgse gehaktbal van Natuurvallei rundvlees!
Een eenvoudig recept voor het bereiden van rundergehakt:
Ingrediënten:
Instructies:
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de fijngehakte ui toe en bak tot hij zacht en lichtbruin is, meestal duurt dit 2-3 minuten.
Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak het geheel nog 1-2 minuten tot de knoflook geurig wordt.
Voeg het rundergehakt toe aan de pan. Gebruik een houten lepel om het gehakt in kleine stukjes te breken terwijl het kookt. Bak het gehakt tot het niet meer roze is en volledig gaar is.
Breng het gehakt op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Roer goed door zodat de kruiden gelijkmatig verdeeld zijn over het gehakt.
Als je wilt, kun je verse kruiden zoals peterselie of basilicum toevoegen voor extra smaak.
Laat het gehakt nog een paar minuten sudderen zodat de smaken goed kunnen mengen.
Proef het gehakt en voeg indien nodig meer zout en peper toe naar smaak.
Het bereide rundergehakt is nu klaar om te worden gebruikt in verschillende gerechten zoals pasta's, taco's, hamburgers of ovenschotels. Smakelijk eten!
Naam artikel | Natuurvallei.nl rundergehakt ca. 500g |
---|---|
Verzendcode (VC) | Stukgoed |
Verwachte levertijd indien voorradig | enkele dagen |
Merk | Natuurvallei.nl |
Staat | Nieuw |
Eenheid | verpakt per 4 stuks (ca. 100 gram per stuk) |
Afhaalmogelijkheid | Alleen afhalen |